Нов център помага за правене на кариера

Мисия Пловдив

08-07-2014, 20:57

Снимка:

onislam.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Консултанти дават възможности за кариерно развитие

Център за кариерно развитие отвори врати в Пловдив. На ул. "Самара" №7 ще предлагат възможности за ориентиране и израстване и за професионална реализация на заети лица. Кариерните консултанти ежедневно проучват наличните свободни позиции, обявени от фирмите. Те следят не само обявите и публикациите във фирмените сайтове, но директно се свързват със самите работодатели.

Консултантите съдействат при подготовката на СV, мотивационно писмо, поведение при интервю, дрескод и др. Сред ангажиментите им е и поддръжката на локални бази данни за работодатели, предлагащи свободни позиции и за специалисти, интересуващи се от възможности да заемат подобни позиции.

За да бъде информацията за предлагани позиции от работодатели и за кандидати достъпна за всички, тя ще бъде въвеждана в Модула „Кариерно развитие”  на електронната платформа на Виртуалната Социална Академия www.vsa.bcci.bg.

Центърът за кариерно развитие в Пловдив е създаден от Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Такива звена работят и в 28-те големи града, където има Регионални търговско-промишлени палати.