Пожарникари отводняват няколко района на столицата

Региони

08-07-2014, 18:05

Снимка:

©Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Дървета затиснаха автомобили из цяла София

Служители на ГД “Пожарна безопасност и защита на населението“ работят по отводняване на обекти в столичните квартали „Люлин“, „Модерно предградие“ и „Филиповци“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнали са получени и за паднали дървета на алея „Яворов“. Двама мъже са извадени невредими от кола, върху която е паднало дърво. Инцидентът е станал на ул. „Пиротска“ и бул. „Ст.Стамболов“. Около 70-годишен мъж е починал, след като е ударен от паднало дърво в района на Борисовата градина.

Буря е преминала и над Монтана. Огнеборците работят по отводняване на мазета и къщи.

Вследствие на бурята дърво е паднало върху автомобил до бл. 48 в кв. „Младост“ 1, съобщиха от Столична община.  В автомобила има хора и в момента звеното за аварийни дейности е на място на инцидента. На ул. „Пиротска“ и ул. „Стефан Стамболов“ дърво е паднало върху автомобил.

Затворено е движението на кръговото на Телевизионната кула от бул. "Драган Цанков" до бул. "Евлогий и Христо Георгиеви". Спряно е движението на трамваите при надлез Надежда. Екипите на почистващите фирми за мобилизирани да отстраняват всички паднали клони, дървета и осигурят нормалното движение в града.