9 юли: Търсете съмишленици

Хороскоп

08-07-2014, 19:00

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

7-13 юли: Делови постижения и любовни приключения

Слънце в Рак, Луна в Стрелец

На мнозина вероятно днес ще им се иска да предприемат стъпки, които веднага да породят промяна, при това, ако е възможно, не в една, а в няколко житейски сфери. Пробвайте, може и да ви се получи. Вярата и оптимизмът ще бъдат фундаменталните характеристики на този ден, а в случай че ги притежавате като лични добродетели, вероятно вече знаете-те могат да постигнат чудеса. Ще ви трябват също решителност и смелост, но пък Луната в Стрелец, рядко се замисля за последствията, а добрата перспектива която дава, често тушира всякакви колебания. Затова, ако сте отлагали важни постъпки и решения, поради евентуалните трудности свързани с тях, то днес и утре можете да пристъпите към действия. Все пак не губете и здравия си разум. Както отстъплението пред препятствията, така и прекаления натиск върху обстоятелствата, могат да ви отведат до задънена улица, където ви очакват продължителен застой и може би извънредни разходи.

Много е важно днес да не повтаряме грешките от миналото. Ситуациите, в които сме ги допуснали отново могат да почукат на вратата ни и е важно как ще ги посрещнем. Вече би следвало да имаме абсолютно ясна представа по отношение на тях. Ако все още се колебаете в преценката си, потърсете мнението на хора в близкото ви обкръжение .Пак там търсете съмишленици за реализацията на текущи и бъдещи планове.

Денят е подходящ също така за обучение и уреждане на документи свързани с това, общуване с преподаватели, посещение на лекции и беседи по теми, излизащи извън контекста на обичаните ни интереси. Новата информация ще обогати възприятията и представата ни за света и неговите неограничени възможности.

Работа и бизнес
Днес определено не е ден за усърдна работа изискваща съсредоточеност и усамотение, или за скучни и рутинни дейности. Те ще пораждат нервност и раздразнение, а в случай, че работата ви изисква обработка на цифри и данни вероятността от грешки е съществена. Посветете деня на обучение. Информирайте се за последните новости в областта в която работите и за възможностите си да ги приложите в практиката си.

Здраве, хранене и красота
Днес е желателно да увеличим физическото натоварване и да ограничим количеството на приеманата храна. В организма протичат активни обменни процеси, в работата на които не е желателно да се намесваме.най-важното е да се вслушвате в нуждите на тялото си - ако чувствате, че не ви достигат сили за активни действия, то по-добре яжте високо калорична храна. Ако пък усещате в себе си тежест и известна тъга, то тогава погладувайте за кратко и консумирайте повече пресни плодове и зеленчуци. Желателно е да пиете повече течности и да се погрижите за хидратирането на кожата. Много благоприятен ефект ще имат плодови и билкови маски и тонизиращи козметични средства.