Борис Солтарийски ще се жени

Бъдещият татко ще мине под венчило с красавицата Аделина

Упоритата мълва носи, че Борис Солтарийски скоро ще мине под олтара. Певецът от "Ку Ку Бенд" предложил брак на приятелката си Аделина и двамата вече открито демонстрират любовта си.
Преди дни те били на романтична екскурзия в Лондон и именно там официално са се сгодили. Красавицата вече показва гордо пръстен на безименния пръст на лявата си ръка.
Освен това Борис Солтарийски ще става татко, както стана ясно преди няколко седмици.  Беквокалистът е в трепетно очакване на първата си рожба.
Моделкта Аделина Димитрова, нашумяла с участието си в риалити формата „Умна и красива". Тя не триумфира на финала на шоуто, а остана втора след украинката Валерия Цимбал.
Русенката обаче спечели нещо много по-важно - симпатията на Слави Трифонов. Веднага след края на предаването Дългия я назначи на постоянна работа. Красавицата стана част от екипа, който отговаря за гостите в „Шоуто на Слави", което пък бе повод за клюки, че е станала нещо повече от любимка на Дългия.
Преди години Борис имаше връзка с балерината от "Магаданс" - Мартина Огнянова, която с днешна дата е официално гадже на Слави Трифонов, пише Lifestyle.