Григор и Маша на сватбата на Джокович

Григор Димитров и Мария Шарапова са поканени да бъдат сред ВИП гостите на сватбата на Новак Джокович утре. Най-добрият тенисист в момента ще мине под венчилото с дългогодишната си приятелка Йелена Ристич в бляскава церемония на черногорския остров Свети Стефан. Мястото е световноизвестна туристическа дестинация, жилище там имат куп знаменитости начело с Клаудия Шифър, пише "Всеки ден".
Ноле е изсипал цяло състояние, за да осигури тоалет на булката си и невиждан комфорт на гостите. Цялата церемония и празненствата след нея ще бъдат на Свети Стефан.

„Новак просто иска всичко по време на сватбата да е организирано безукорно! Точно затова той е ангажирал и агенция за лимузини под наем, заедно с шофьори. Сред поканените над 210 гости са Борис Бекер, Анди Мъри, Мария Шарапова, както и много други уважавани личности", пише „Курир".

Ноле и Йелена са заедно от 2006 г. Няколко месеца след сватбата красивата Йелена ще дари тенисист №1 в света с първородна рожба.
Джокович си направи перфектен подарък за сватбата, след като взе титлата на „Уимбълдън" след епична победа в пет сета над Роджър Федерер. Преди това сърбинът видя доста зор и на полуфиналите, когато победи с 3:1 сета Григор Димитров.