Кичка Бодурова фалира

Кичка Бодурова сериозно е закъсала с парите. Певицата, която се има за една от най-успелите нашенки на американска земя, профукала голяма част от спестяванията си за екстравагантни почивки и скъпи бижута, а бизнесът на мъжа й - гърка Крис Запас, жестоко забуксувал. Оказало се, че бургазлийката буквално била пред фалит, пише "Всеки ден".
За да спаси положението, Кичка се завърна на пожар у нас, за да прави участия по морето. Уви, за концерти и частни партита почти не я викали, така че наперената певица реално нямала приходи, с които да поддържа екстравагантния си начин на живот. За да позакърпи бюджета и евентуално да поспести някой лев, Кичето разчитала на концерта си в зала 1 на НДК, който ще се проведе през октомври.
За да е сигурна, че ще напълни една от най-големите зали у нас, Бодурова сложила миза на организаторите - таванът на билетите да е 25-30 лева. Въпреки евтините хартийки за вход обаче успехът на събитието е под въпрос заради слабия интерес. Опашки пред касите, за изненада на Кичка, също нямало и продуцентите й били сериозно притеснени дали изобщо някой ще дойде да я види.
Притеснена от евентуалния провал, певицата решила да не се набутва излишно за реклама и избрала най-евтината фирма, която да се погрижи за плакатите и листовките за концерта. В резултат на това постерите, които трябва да промотират уж мащабното шоу, приличат на евтини соц рекламки или на табели за масажни салони.