Вижте емоционалното видео-обръщение на Неймар към бразилците (видео)

Звездата на Бразилия благодари за подкрепата и обичта на феновете

Неймар направи изключително емоционално видеообръщение към бразилския народ, в което за първи път говори за контузията си, получена по време на 1/4-финалния сблъсък с Колумбия.

Както е известно, голмайсторът на "златистите" има фрактура на трети гръбначен прешлен, което ще му попречи да играе отново за Бразилия на това световно първенство.

Въпреки това звездата на Бразилия вярва, че неговите съотборници ще направят всичко възможно да осъществят мечтата му - да стане световен шампион.

Ето и текста на обръщението :

"Здравейте бразилци - играчи, треньори и фенове, това е много тежък момент. Трудно ми е предам мислите си чрез думи. Искам да ви кажа, че ще се върна на терена, колкото е възможно по-рано. Бих искал да ви благодаря за подкрепата и обичта, изразена чрез съобщенията, които изпратихте до мен.

Това не е краят на моята мечта, която е все още жива. Сигурен съм, че моите съотборници ще направят всичко, за да мога да постигна мечтата си. А тя е да стана световен шампион. Другата ми мечта бе да играя на финала, но сега няма да мога да направя това. Въпреки всичко аз съм сигурен, че моите съотборници ще спечелят и ще станем шампиони. Тогава всички ние, бразилският народ, ще празнуваме това постижение. Благодаря на всички ви!