Елена Петрова готви сериал за bTV

Красавицата се дразни от дребнотемието и комплексарщината

Елена Петрова работи по проект, за който преговаря с bTV. Актрисата, която след "Стъклен дом" се води кадър на частния канал, отново се пробва като продуцент - въпреки съмнителния успех на "Вила Роса". Хубавата жена обаче вярва, че трябва непрекъснато да се труди, ако иска да пробие в голямото кино.

"Аз съм работохолик, не мога да почивам повече от седмица", призна тя в предаването "Тази събота". Според нея за професията на артиста се изискват силен характер, голямо сърце и желязна воля. Самата тя сега отчита, че съдбата от самото начало я е повела по пътя към актьорството. Елена не крие, че е потресена от доста случки в родната действителност. Особено от политиците, копия на Големанов. В края на сезона тя играе в две коренно противоположни образа - в комедията "Когато котката я няма" и в "Часът на синята мъгла", където е Лора на Яворов.

"Щастието е огледалният образ на страданието. Любовта е най-важната - не бива да се пазим от нея", сподели Елена. Но не пожела да коментира личния си живот в детайли. Лаконично твърди, че е с правилния човек, който я вдъхновява. Петрова, която с децата си е помагала цял ден на доброволците в София, събирали помощи за Варна, Добрич и Велико Търново след потопа, се дразни от дребнотемието и комплексарщината.