5-6 юли: Избягайте от рутината

Хороскоп

04-07-2014, 19:00

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Рак, Луна във Везни

Венера ще бъде господарката на битието ни през почивните дни. Луната преминава през Везни -царството на равновесието, хармонията и партньорството, а самата Венера охотно приемаща подкрепата на Уран, се намира в прекрасно разположение на духа. Всичко това, обещава лекота в поведението и настроението, подчертана склонност към флирт, социални приключения и експерименти и много хумор. Последният ще ни бъде от полза най-вече в ситуации, в които ще трябва да преодоляваме нечия негативна реакция. А такива няма да липсват. Събота може да се окаже доста напрегнат ден, тъй като от една страна ще ни поставя в ситуации, в които се налага да си взаимодействаме с околните, а от друга, малцина ще бъдат сред онези, които ще са способни да го направят, без да се поддават на емоции. Съзнателно избягвайте спорни ситуации - ще си спестите нерви и време. Избягвайте също и кратките пътувания. Планирайте ги за неделя, когато те ще протичат далеч по-безопасно и успешно.

Като изключим кавгаджийските настроения и гаменските нагласи в събота вечер, уикендът се очертава като изключително приятно време за приятелски и романтични срещи, флирт, нови запознанства и разни по рода си експерименти с източниците на удоволствие в живота. Направете нещо, което не сте правили до сега, дайте воля на въображението си, или поне се опитайте да избягате от рутината.

Разходката по магазините ще бъде източник на удоволствие, както и възможност за неочаквани открития. В това число и за себе си, тъй като може да се окажете привлечени от дреха или аксесоар, които  не са съвместими с обичайната ви външност. Може би е време за промяна? Не се колебайте- ще ви се отрази добре. А ако вече сте готови за обновление и необичайни решения, това е идеалната възможност за вас.Е може би ще ви струва малко по-скъпо от колкото сте очаквали, но ефекта също ще надмине очакванията ви.

Онова, което не трябва да правите през тези два дни е да ги прекарвате в усамотение. Най-малкото поради факта, че липсата на опоненти ще ви увлече в спор със себе си, а това не е много здравословно. Ще изгубите и възможността да участвате пълноценно в социалния обмен, а той освен интересни срещи и запознанства, ще бъде и източник на неочаквани възможности за решаване на текущи проблеми, в това число и финансови. Едва в неделната вечер, настъпва период, в който усамотението е желателно  като  източник на психична сила и постигане на вътрешен баланс.

Здраве, хранене и красота
Както вече стана ясно периодът е забележителен за разкрасителни процедури и промяна във външността. Кожата и косата ще усвоят пълноценно полезните вещества от козметичните средства. Не бъдете пестеливи! Нахранете ги богато. Малко по-сдържани следва да бъдем в консумацията на храни и напитки, особено в неделя, когато ще бъдем по- склонни да се поддаваме на слабости и да прекаляваме с количествата.

Уязвими са бъбреците и ендокринната система, а периодът е подходящ за лечение на зъбите и стоматологични интервенции.