Космат разбойник буйства в дома на възрастна двойка

Семейството било под 48-часова обсада

Истински екшън, но с необичаен отрицателен герой - котка разбойник, се разиграл в дома на възрастна двойка във Великобритания, пише в. "Метро".

Съпрузите Брус и Айлийн Гоф, съответно на 74 и 77 години, от Чартъм още потръпват от ужас, разказвайки за преживяното. Възрастната двойка кротко гледала телевизия в спалнята, когато чула странен шум откъм прозореца. За тяхно облекчение натрапникът се оказал бездомна котка. Съпрузите обаче нямали ни най-малка представа какво ще последва - двудневна котешка терористична акция, информира Дарик.

Косматият разбойник се настанил в къщата, изподрал пердетата, маркирал територията с фекалии и урина и изпотрошил ценни антики. Опитът на Брус Гоф да го прогони от скривалището му под леглото с метла не само не дал резултат, но завършил в болница. Възрастният мъж бил нападнат от свирепото създание, което изпохапало и издраскало ръката му до кръв. Заради раната се наложило да му бъде поставена инжекция против тетанус.

След 48-часова обсада съпрузите позвънили за помощ на Кралското дружество за защита на животните. От организацията обаче не откликнали на отчаяния им зов. На помощ на семейство Гоф тогава се притекъл съседът им Андрю Фокс - бивш пожарникар по професия и рокер по призвание. Комшията пристигнал в пълно рокерско снаряжение, храбро метнал одеало върху косматия терорист и успял да го сграбчи и изнесе извън къщата.

Брус и Айлийн Гоф са изключително благодарни на своя спасител, но се опасяват, че зловредната котка може отново да проникне в дома им.