Най-безсмислените мобилни приложения

Вижте как авторите на безумни джаджи за телефоните ни се опитват да спечелят милиони

Потребителската полза от мобилно приложение за навигация, например, е очевидна. Има обаче доста програми за смартфони, чийто смисъл е трудно да се открие, според Wirtschafts Woche. Вижте най-шантавите приложения, които обаче се радват на голяма популярност:

iBеer

 Приложението iBеer е абсолютно безполезно, то е само за забавление. Само трябва да наклоните смартфона си и изглежда така, сякаш пиете бира, заедно с всички шумове, които се произвеждат по време на пиенето.

iSteam

Това приложение замъглява екрана на смартфона ви. Тогава можете да рисувате с пръст по него, както правите по огледалото в банята. При рисуване приложението издава скърцащи звуци, точно както при истинско стъкло.

Коледен венец

Това приложение ще донесе на потребителя коледно настроение. В началото на декември се появяват четири неизползвани свещи и всяка следваща неделя се запалва по още една.  След Коледа свещите изгасват до следващата година. Цветовете на свещите, както и фонът им, могат да бъдат променени по желание на потребителя. За фон можете да сложите ваша собствена снимка. Може и да бъде споделено с приятели във Фейсбук. Свещите пък се мърдат в зависимост от ъгъла, под който е застанал смартфонът ви.

AirCoaster

Това приложение предлага реалистична визия, чрез която да усетите тръпката от возене в увеселителното влакче  докато си седите на дивана в хола. Нима може да се усети тръпката от ролъркостър с гледане в триинчов екран? На дивана в хола?

Въздушен балон

Това приложение кара смартфонът ви да пуска въздух от себе си! С него можете дори да духнете свещ. Впечатляващо, нали? Приложението би било свръхполезно за хора, които не могат да духнат свещта по никой от традиционните начини.

Hello Cow

Тази апликация е съвсем проста и... безсмислена. Всичко на всичко Hello Cow е една снимка на крава, която казва "Му”, когато я докоснеш. Човек би предположил, че тази "революционна” апликация е безплатна... и би сбъркал. Приложението струва 1 долар.

Run Pee

Това приложение ви информира кога е най-подходящото време да отидете на тоалетна, когато сте на кино. Представете си, че изведнъж, в най-интригуващия момент от филма, ви се наложи да се освободите от литрите вода, които сте изпили преди началото на прожекцията. Run Pee ще ви подскаже точно в кой момент е добре да се изстреляте към тоалетните, като ще ви преразкаже епизода от филма, който сте пропуснали.