4 юли: Социална адаптация

Хороскоп

03-07-2014, 19:36

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Рак, Луна в Дева - Везни

Стремежът към методичност и практичност, актуален през последните дни и в петък ще продължава да ни подтиква към постигането на реални резултати. В ранните часове ще можем да разчитаме на чужда помощ за тяхното постигане, но ако не успеем да се присъединим към групата на ранобудните, в първата половина на деня ще трябва по-скоро да се оттеглим от активен социален обмен, за да успеем да отхвърлим тежестта на по-спешните ангажименти. Грижата за личното здраве, за нуждите и потребностите на близките ни, както и за хармонизиране на жизненото пространство, също ще бъде тема на деня. Посветете и достатъчно време, за да си осигурите по-комфортна среда на съществуване през следващите дни.

В случай, че сте успели да се възползвате от деловото настроение през предходните дни за да въведете ред в бита и текущите си дела, в следобедните часове и през уикенда ще можете пълноценно да се потопите в темата на партньорските взаимоотношения, която ще придобие осезаема актуалност. Деловия напредък, както и личното щастие, ще зависят от това доколко успяваме да си взаимодействаме с околните . Ще се нуждаем от изтънченост, дипломация и желание любезно да предложим най-доброто от себе си на другите. Подгответе се добре за уикенда- погрижете се за имиджа си, планирайте посещение на светски събития, уговорете срещи и мероприятия подкрепящи развитието на съвместни начинания.

Работа и бизнес
Посветете първата половина на деня на рутинни задачи неизискващи повишено внимание и концентрация, а втората на делови срещи и преговори, касаещи постигането на важни споразумения. Не отхвърляйте прибързано предложения за промяна в съществуващи условия или пре-договаряне на съществуващи условия. Промяната, макар и изненадваща може да се окаже изцяло във ваш интерес.

Здраве, хранене и красота
Настъпва забележителен период за посещение в салон за красота, промяна на имиджа, чрез нова прическа, покупка на дрехи и аксесоари. Смело експериментирайте с външния си вид-резултатът ще бъде повече от вдъхновяващ.

В поднебесния свят протичат мощни процеси на обновление, които можем да използваме за лечебни и подмладяващи процедури.Растенията имат силно лечебно действие - можете да приготвите лечебни отвари, маски и домашни козметични средства, които да ползвате през месеца.