ПловдивУтре: 4 юли

Мисия Пловдив

03-07-2014, 19:02

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Виж какво ще се случва в Пловдив утре

От 9.00 часа в залата на Кукления театър ще се състои официалната защита-спектакъл на студентите от магистратурите "Артмениджмънт" и "PR на арторганизации" при АМТИИ-Пловдив.

В 12.00 часа по време на антракта доайенът на управленските магистратури доц. д-р Живка Бушева и преподавателите ще дадат импровизиран брифинг за създаването на уникалните кадри за мениджмънт в културата и връзката между управлението на арторганизациите и създаването на адекватна културна среда в Пловдив и страната.

От 10.00 часа по инициатива на кмета на район "Източен" Петър Петров, съвместно с ОП "Градини и паркове", ще продължи облагородяването на улица "Крайна". Утре там ще бъдат монтирани нови пейки.

Служителите от ОДМВР – Пловдив ще отбележат Професионалния празник – 5 юли и 135 години от създаване на вътрешното ведомство с “Ден на отворените врати”. В петък, 4 юли, от 10 до 12 часа гражданите ще могат да посетят всички районни полицейски управления на територията на дирекцията и сектор „Специализирани полицейски сили”.

Виж кои улици ще мият утре в Пловдив ТУК!