Бионсе и Джей Зи все по-близо до раздяла

Певицата "изпя" мъката си в нова песен, наречена "Недоволство"

Бионсе подхрани слуховете за криза в брака й, като промени текста на песента си "Resentment" ("Недоволство"), така че да наподобява връзката й с Джей Зи, предаде БТА.

На концерт в Синсинати Бионсе изпя в песента, чийто текст е за изневяра: "С теб съм от 12 години. С какво заслужих да се държиш така с мен", за да съвпада с продължителността на връзката й с Джей Зи. Тя промени и думи за любовницата с по-обидни.

Връзката на Бионсе и Джей Зи е от 2002 г. Те сключиха брак тайно в Ню Йорк през 2008 г. Дъщеричката им Блу Айви е на две години.

Бионсе и Джей Зи са на съвместно турне "On the Run". Те обявиха преди него, че от професионални съображения по време на турнето ще живеят отделно.

За проблеми в брака на Бионсе и Джей Зи се заговори откакто се появи запис как сестрата на певицата го напада в асансьор на нюйоркски хотел през май, докато самата тя гледа безучастно.

Това стана след бала в музея Метрополитън. Според разпространил се тогава слух Соланж видяла Джей Зи да флиртува с модната дизайнерка Рейчъл Рой пред очите на Бионсе.