Клуни иска Лана дел Рей

Актьорът е изявил желание певицата да пее на сватбата му

Холивудската звезда Джордж Клуни иска Лана дел Рей да пее на сватбата му с британската адвокатка Амал Аламудин през септември в Италия, предаде БТА.

Бъдещата съпруга на 53-годишният Клуни е голяма почитателка на певицата и именно поради тази причина актьорът вече се е свързал с агентите й, за да разбере има ли възможност тя да пее на сватбата им.

"Амал много харесва Лана, а Джордж е готов на всичко, за да я зарадва. Той вече се свърза с хората на певицата, за да разбере ще може ли тя да пее на сватбата им в Италия", казва неназован източник от обкръжението на холивудската звезда. 28-годишната Лана дел Рей наскоро пя на сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест. За разлика от тях обаче, Джордж Клуни не я познава лично, и се очаква, ако тя приеме, да поиска солидна сума за участието си. Това няма да е проблем за актьора, готов на всичко, за да достави радост на бъдещата си съпруга.

Джордж Клуни обаче ще трябва да помисли и за резервен вариант, тъй като според източници от обкръжението й, Лана дел Рей се опасява, че ако пее на двете най-обсъждани светски сватби на годината, това ще се изтълкува като проява на прекомерна показност и лош вкус.