Участието на Шакира в закриването на Мондиала e потвърдено официално

Булевард

03-07-2014, 15:01

Снимка:

бТВ

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шакира с ново видео за световното в Бразилия (видео)

Преди финала на шампионата колумбийката ще изпълни новия си сингъл "La La La (Brazil 2014)" на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро

Ден след като издания в Колумбия съобщиха, че суперзвездата Шакира ще пее на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол в Бразилия, новината беше потвърдена официално от организаторите от ФИФА, предаде Ройтерс.
Колумбийката ще изпълни новия си сингъл "La La La (Brazil 2014)" на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро на 13 юли преди финала на шампионата заедно с бразилския перкусионист и певец Карлиньос Браун, пише БТА.
С участието си Шакира ще отбележи хеттрик, след като пя на церемониите по закриването на световнитефутболни първенства през 2006 и 2010 г. "По очевидни причини имам близка връзка с футбола и наистина разбирам какво означава световният шампионат за толкова много хора, в това числои за самата мен", се казва в изявлението на певицата, която има син от испанския футболист Жерар Пике. На церемонията по закриването на Мондиала легендарният китарист Карлос Сантана, хип-хоп звездата Уайклеф Жан и бразилският певец Алешандре Пирес ще изпълнят "Dar Um Jeito" ("We Will Find a Way") - една от официалните песни на първенството. Финалното шоу ще включва и изпълнение на една от школите по самба от Рио де Жанейро, които участват в прочутия карнавал в града.