Бареков: Карбовски и Кошлуков са ми под нивото - аз съм политик, а те журналисти

What The Fucк?

ТВ7 дължала 5 милиона лева на фирма на Бареков, в това число и за предаването „България без цензура“. Лидерът на ББЦ проговори за Карбовски, Кошлуков, медията и рейтингите й.  
Състоянието на ТВ7 е катастрофално. Надявам се, че съдът ще се произнесе до часове в моя полза, за да мога да предложа на синдика спасителен план. Решението на мениджмънта на ТВ7 са пагубни и оставят на улицата огромен брой висококвалифицирани кадри, заяви  Бареков пред ПИК и уточни, че ТВ7 няма да може да си плати вноската към НУРТС на Цветан Василев и ще падне от цифровия ефир.
Изпълнителната директорка Десислава Тошева е освободила почти всички журналисти. Пари няма. Сега пристъпвам към действия, за да защитя интересите и имуществото на фирмата ми. Потвърждавам, че „Ноу фрейм“ през последните 2 години е работила за ТВ7 без печалба ″, заявява още Бареков.
На въпрос как ще коментира твърдението на Мартин Карбовски, че не е получавал по 140 000 лева на месец от Цветан Василев, Бареков отговори:
„По повод господата Карбовски и Кошлуков, нека нашите отношения с тях да лежат на тяхната съвест. Те са ми под нивото, защото аз съм политик, а те са журналисти. Кой за колко се е продал и защо се е продал не е тайна за хората“.
С огромно съжаление мога да кажа, че към днешна дата ТВ7 е абсолютно срината. Това е истината.