„Мания” в Слънчев Бряг става на 13 години

Булевард

02-07-2014, 11:29

Снимка:

Балин Балев

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Dance Center Mania - 30.05.2014 (СНИМКИ)

SECRET GARDEN в DANCE CENTER MANIA 31.05.2014 (СНИМКИ)

Слънчев Бряг Dance Center Mania

Фатален двудневен парти маратон отбелязва празника с DJ-те Citizen Kain (France) & Mowree (Italy)

Сезонът в клуб „Мания” продължава да набира скорост с едно от най-очакваните техно партита на лятото.

Всеизвестен факт е, че числото „13” се слави като фатално, но за клуб „Мания” то е повод за щастие и празник. Този уикенд (4-ти и 5-ти юли) DANCE CENTER MANIA ще отпразнува своя 13-ти рожден ден.

Като подарък за рождениците и техните гости идват любимците на българската публика DJ-те Citizen Kain (France) и Mowree (Italy).
В момента Citizen Kain е сред най-горещите имена на световната техно сцена, след като парчетата му "Blackrain", "Nasty Monday" и "Above The Influence" са постоянно присъствие в сетовете на Ritchie Hawtin, Dubfire, Dave Clarke и John Acquaviva, а ремиксът му на „Revolte” на Paul Kalkbrenner има над 500 000 гледания в youtube. Зад пулта французина Citizen Kain е също толкова разрушителен - най-добре сетовете му са описани от водещ английски клубен журналист: “експлозивен коктейл от агресивни и енергични звуци, който обаче има своите чувствени и даже еротични моменти”.
Заедно със Citizen Kain зад пулта ще застане италианският DJ и продуцент Mowree – изключително интересен и разностилен, който чрез собствения си лейбъл „Doot records” е натрупал много фенове по цял свят, включително и у нас.
Съпорт от българска страна за вашето настроение на партито ще направят топ DJ-те Shoto и Vesselin,  а силните емоции за рождения ден на клуба са гарантирани на 200 процента.