Антония Петрова мрази животните

Преди години кон я ритнал в главата, което наложило престой в болница

Антония Петрова има случка в своя живот, която обяснява съвсем логично много неща за руската невеста, особено ненавистта й към животните и непрекъснатото й желание да носи техните кожи.

Тя билa ритната, и то доста силно, в главата от малко конче, пони. Антония предизвикала гнева на животното, като започнала да го удря и да го дразни, докато то се опитвало да се храни, пише "Всеки ден".

Конят ритнал Петрова в главата достатъчно силно, за да изпадне в безсъзнание за няколко минути. Времето, в което била в кома, се отразило значително на мисловните процеси според лекари и това намалило интелектуалния й капацитет.

След като се наложило да й бъдат направени няколко шева и да престои в болница две денонощия, Петрова намразила до живот всички животни - това кучета, котки, гълъби - всички й били врагове.

Родителите на Антония се опитали на няколко пъти да й избият тези унищожителни чувства, но не успели. Веднъж например, когато я завели в зоопарк, Антония започнала да замерва с камъни маймуните, на тигъра пък дала храна с пирон, който за щастие бил забелязан от гледачите на животните.

Според приятели на Антония именно заради тази неприятна случка сега миската нямала никакви проблеми да носи палта от одрани животни, без значение какви. Това било нейното отмъщение.