Пиян с бухалка "раздава" правосъдие, отърва се с условна

Крими

01-07-2014, 11:07

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Ударил двама, които му направили забележка

Пиян мъж с бухалка блъскал по капаците на паркирани автомобили във "Владиславово", а тези, които са му направили забележка нападнал с удари и ритници. Съдът днес му даде условна. 32-годишният Даниел С. бе осъден на 2 години лишаване от свобода, отложени с 4 години изпитателен срок. 

Историята е от 4 септември 2012 г. Около 20.30 ч., в нетрезво състояние, подсъдимият се придвижвал пеш из квартала, блъскал по капаците на паркирани край блоковете автомобили с бухалка. Мъж, който бил на разходка навън с внучето и кучето си, направил забележка на подсъдимия и получил внезапен удар зад тила с бухалката, при което паднал на земята. Детето се разпищяло и по терасите на блока излезли хора, които се развикали. Бащата на детето излязъл на паркинга да се притече на помощ на тъста си и успял за кратко да задържи Даниел С. Той обаче успял да се отскубне и насочил агресията си към възрастен мъж от съседен вход, който също му направил забележка. Съборил го на земята и продължил да го рита. Пострадалият изгубил съзнание.

32-годишният мъж е с чисто съдебно минало до момента. Ще изплати на всеки от пострадалите сума от 1000 лева като обезщетение.