1 юли: Дочуто от сонара

Слънце в Рак, Луна в Лъв

Вторник ще бъде типичен за настоящата седмица ден, с ярко изразен стремеж за постигането на явни и тайни амбиции. Засега тази тенденция към нарастваща делова активност ще се ограничи в рамките на анализ на текущата ситуация и разработването на бъдещи планове съобразени с нея. Още повече че днес, Луната няма да прави ярки мажорни аспекти, което до голяма степен ще ограничи възможностите ни за реални действия и постигането на конкретни резултати.Няма да сгрешите, ако посветите и този ден на разговори и проучвания. Разчитайте на личния си опит и на съветите на по-възрастни и опитни личности. Техните съвети и поддръжка ще увеличат шансовете ви да постигнете онова, което желаете.

От днес Меркурий възстановява директното си движение, което ще се отрази осезаемо на комуникацията и обменът на информация. Неочаквани новини могат внезапно да променят представите ни за обективната реалност. Всичко, което чуем, видим и научим днес и в следващите няколко дни е важно и не бива да бъде подминавано с безразличие.Общувайте активно, но си планирайте и достатъчно време за почивка, особено във вечерните часове, когато празния ход на Луната ще ни осигури достатъчно добри условия за усамотение и размисъл. Отделете време за децата. Радостта, та дори и грижите по тях, ще ви подействат освежаващо.

Работа и бизнес
Дано не сте планирали конкретни задачи за днешният ден, тъй като информационното оживление, което ще настъпи днес може изцяло да оттегли вниманието ви от тях. Бъдете възприемчиви към новините и информацията, която достига до вас. Те ще ви помогнат по-лесно да се ориентирате в условията, с които ще се налага да работите през летните месеци.

Здраве, хранене и красота
Денят е идеален за почивка и възстановяване на силите, но активните спортни занимания ще ви дадат възможности да стимулирате пълноценно мощните енергийни процеси протичащи в тялото сега.

Забележителен ден за посещение във фризьорски салон-успешни ще бъдат всички процедури, а подстригването на косата ще привлече богатство в живота ви.подходящ за укрепване на костите, ставите, ноктите и косата. желателно да внесете разнообразие в менюто си с остри и сгряващи подправки – чили, черен пипер, горчица, хрян, чесън, асефеида.