Обявиха американски град за продан

Американски бизнесмен предлага за продан малкото градче Сует

Населеното място се намира в щата Южна Дакота. Ланс Бенсън  го оценява на 400 000 долара, той е единственият му собственик. Получените пари той предвижда да вложи в разширяване на бизнеса си, предаде БТА. 
Бенсън признава, че не му се иска да се раздели с градчето. Той уверява, че ако до година не успее да го продаде, ще го запази за себе си. 
През 40-те години на миналия век в Сует са живели 40 души. Там е имало поща, няколко къщи и магазин за хранителни стоки. В продължение на години числеността на населението непрекъснато е  намалявала, докато през 1998 г. градчето не е било купено от  Бенсън. По-късно бизнесменът е дал населеното място на бившата  си съпруга, но през 2012 година си е върнал правата върху него. 
Сега единствените жители на Сует са Бенсън и настоящата му съпруга. Градът се състои от бар, работилница, къщата на съпрузите, а също участък земя с площ 2,5 хектара. Заведението е много популярно сред местните фермери и често е пълно с  посетители, тъй като е единственото място, където се продава алкохол на радиус от 15 километра.