30 юни: Ярки качества, достойни таланти

Слънце в Рак, Луна в Лъв

Понеделник ще донесе радост както на тези, които са се отдали на лятна почивка, така и на всички, които с ентусиазъм и вдъхновение се посветят на своите лични цели и желания. Луната ще транслира енергията на зодиакалния Лъв, подхранвайки по този начин личната ни самоувереност, а тя от своя страна винаги е гаранция за успех, добро самочувствие и радостно настроение. Лунният сърп вече се показа на небосвода, така че имаме всички основания да се фокусираме в реализацията както на текущи, така и на по-дългосрочни намерения.

В случай че сте развили добре своите таланти и лични качества, днес можете да се окажете в центъра на вниманието. По обратен ред, ако се нуждаете от нечие одобрение и подкрепа, не бива да скромничите. Демонстрирайте качествата си и ползите, които биха имали другите от тях. Само не прекалявайте-изхвърлянето и самохвалството бързо ще бъдат разкрити и могат да ви направят мечешка услуга, застрашавайки репутацията ви.

Работа и бизнес
Денят ще подкрепи личната инициатива , но като цяло е неблагоприятен за стартирането на нови начинания ,затова я насочете към работа по вече започнали проекти, по които желаете бърз напредък.Привидна необходимост от покриване на спешни разходи може внезапно да отвори дупка в бюджета ви. Не си позволявайте финансови волности.Излишната щедрост днес може да ви струва скъпо.Забавянето на плащания и задължения също, така че бъдете максимално прецизни.

Здраве, хранене и красота
Днес мнозина ще забележат нарастване на енергичността и физическия потенциал, но тази представа е по-скоро емоционална отколкото реална.Бъдете умерени и не напрягайте излишно организма си.Това в особена степен касае по-възрастните хора и страдащите от сърдечно съдови заболявания, чието здраве е уязвимо сега.

Умерености изисква и хранителния режим. Метаболизма е бърз и храната се усвоява и преработва пълноценно, но преяждането и безразборното хранене през този ден са опасни и могат да предизвикат вредни отлагания в организма.

Почистете кожата и се погрижете за нея с подмладяващи средства. Сега е момента да започнете дерматологично лечение, както и да започнете нов двигателен комплекс упражнения за оформяне на тялото.