ПловдивУтре:27 юни

Мисия Пловдив

26-06-2014, 18:30

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето някои от по-важните събития в Пловдив утре

Утре в 10,30 часа на ул. "Княз Александър Батенберг" (в близост до сградата на община Пловдив) ще бъде открита изложбата Аbsolut Капана Лого, която ще покаже селекция от най-добрите предложения за нова визуална идентичност на Капана.

Робърт Палмър, водещият специалист в областта на Европейска столица на културата, пристига за втори път в Пловдив. Тук е по покана на Общинска фондация "Пловдив 2019". Утре той ще проведе работна среща на тема "Образование, творчески индустрии и изграждане на капацитет в културния сектор" с представители на различни културни институции, община Пловдив и артисти в Дома на културата "Борис Христов".

И още!

Народно Читалище "Просвета -1929г." село Белащица и Инициативна група "Да помогнем на Ралица да проходи" организират изложба базар от 16,00 часа и благотворителен концерт от 19,00 часа в читалището на с.Белащица.

Раличка е с детска церебрална парализа и към момента трудно стои изправена. Всички ние сме обединени около каузата за набиране на необходимите средства за операция и рехабилитация на детето в Сърбия, след която се надяваме, че тя ще проходи. Готови сме да удостоверим истинността на случая с медицинската документация на детето. Заповядайте, присъединете се към нас. Нека подадем ръка и дарим надежда на нейното семейство, призовават организаторите.

Банкова сметка:  BIC/UNCRBGSF   IBAN/BG88UNCR70001521396247

Титуляр- Ралица Валентинова Гайдарова