50 лв билетчето за ВИП-а на Лазур в Лига Европа

Продажба на пропуски ще има и в Бургас - в билетния център на хотел "България" и фен-магазина на стадион "Лазур" от понеделник

Започнапредварителната продажба на билети за първата среща от Лига Европа между отборите на Ботев Пловдив и Либертас (Сан Марино). 

В продажба са първите 2000 билета за Сектор В на стадион "Лазур" в Бургас, които ще бъдат на цена от 10 лева. Паралелно започва продажбата на билетите за ВИП "Изток" и ВИП "Запад" в Сектор А, чиято цена е 20 лева. 

Желаещите да се снабдят с пропуски за "СУПЕР ВИП" зоната, които са на цена от 50 лева, могат да направят това само със заявка в администрацията на клуба до края на работния ден в понеделник, 30 юни. 

Предварителна продажба ще се извършва и на два пункта в Бургас - билетния център на хотел "България" и фен-магазина на стадион "Лазур" от понеделник. Децата на възраст до 12 години ще ползват безплатен вход, но задължително с придружител.

В деня на мача билети ще се разпространяват само на касите на стадион "Лазур", които ще започнат работа в 16:00 часа. Двубоят Ботев - Либертас е на 3 юли от 19:45 часа.