Преслава стана на 30

Днес певицата празнува 30-годишния си юбилей

Навръх личния си празник певицата довери пред Гала: "Нещата, които са ми се случвали не казвам, че са лоши, просто нямах душевното спокойствие. Сега започнах много да не ги мисля нещата, мисленето убива действието".
Певицата подчерта, че килограмите й са били тема на обсъждане в медийното пространство и сред феновете и когато е била по-пълна, и сега - когато е видимо доста отслабнала.
"Харесвам се повече слаба. Всичко ям, но се съобразявам. Радвам се, че в момента изглеждам така. Казвала съм, че не съм болна. Нормално е при такава голяма разлика, хората да реагират така, но аз съм ги постигнала тези килограми с времето. Едно време слушат как пея и казват:"Ех, че хубаво пее, но може ли да отслабне малко", а сега: "Какво ли пък пие, за да е толкова слаба". Аз не им се сърдя на хората", обясни тя.
Преслава е лаконична за връзката си с Георги Станоев и казва, че е добре. А по повод на тиражираната клюка, че е засечена в магазин да си избира булчинска рокля, тя коментира, че нейна приятелка на име Светослава е избирала булчинска рокля, а Преслава е била с нея. "Не е за мен булчинската рокля, няма да се омъжвам".