Крис Браун ще бъде съден през септември

Певецът беше обвинен в побой над фен, който искал да се снима с него

Ритъм енд блус певецът Крис Браун отказа да се споразумее с прокурорите по случая с нападение на фен през октомври миналата година и ще бъде съден през септември, предаде БТА.
25-годишният Браун и бодигардът му Крис Холоси бяха арестувани на 27 октомври миналата година след сбиване пред хотел във Вашингтон. Певецът и охранителят му бяха обвинени от
20-годишния Паркър Адамс, че са го удряли и са му счупили носа, след като направил опит да се снима с Крис Браун.
През януари тази година Браун отхвърли предложение за извънсъдебно споразумение по случая, твърдейки, че е невинен. Прокурорите предложиха сделка на певеца, ако признае вината си. Крис Браун обаче отказа да пледира виновен, което щеше да му спести шест месеца затвор и глоба от 1000 долара. Сега адвокатите му отново не са постигнали споразумение с прокуроритеи певецът ще бъде съден. Делото е насрочено за 8 септември.
В отделен процес през април бодигардът Крис Холоси беше признат за виновен в нападение за същия инцидент. Охранителят ще трябва да се яви в съда през август, за да изслуша присъдата
си.
На 20-минутното изслушване в съда във Вашингтон Крис Браун се яви с риза, вратовръзка, кожено яке и джинси. Певецът не пожела да разговаря с никого, освен с адвокатите си. На излизанеот съдебната зала защитникът му Марк Герагос заяви: "Щом искат дело, ще го получат".