Благо заряза Биляна, тя се тръшка за Сираков

Изпуснала питомното, за да гони дивото

Бившата на милионера Христо Сираков - плеймейтката Биляна Евгениева, се поболя от яд, че е жертва на поредния любовен триъгълник в светските среди.
Евгениева си скубе косите заради пропиляната възможност да стане съпруга на богаташа и рони горчиви сълзи в родния Перник. Бившата танцьорка чак сега осъзнала каква глупост е свършила, изневерявайки на годеника си Христо Сираков с обвързания Благой Георгиев.
Плеймейтката си правила грешни сметки, че ще успее да задържи Джизъса за себе си, след като от години търси по-близки контакти с него.
Още преди да се запознае със Сираков, Биляна е споделяла, че Благо е един от най-привлекателните мъже в спортния бизнес. Попаднала веднъж на набожния футболист, бившата танцьорка дори не помислила да изпусне възможността да го оплете в мрежите си, надявайки се да го раздели с жена му Христина. Евгениева се оказала обаче просто поредната забежка на Благо, който много бързо й се наситил и й бил шута.
"Изпуснах питомното, за да гоня дивото" - блъскала си главата плеймейтката, кроейки планове как да се измъкне от кашата, в която сама се забърка.