ПловдивУтре: 26 юни

Мисия Пловдив

25-06-2014, 18:08

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето някои от най-важните събития в Пловдив утре

ВАЖНО!

Улица "Петко Д. Петков" - в участъка от ул. "Граф Игнатиев" до ул. "Капитан Райчо" – затваря за основен ремонт от утре до 26 август. В тази връзка се променя маршрута на автобус № 9. ВИЖТЕ ИЗМЕНЕНИЕТО ТУК!

Утре на летище Пловдив ще се проведе Ден за високопоставени гости и наблюдатели на Международната летателна тренировка на Европейската военнотранспортна авиация. Ще присъстват представители на държавното ръководство, на политическото и военно ръководство на Министерството на отбраната, Военният комитет на Европейския съюз, командващите на Военновъздушните сили на 14 европейски държави, представители от международни организации, НАТО и ЕС. Сред гостите ще бъдат заместник-директорът на Европейската агенция по отбрана Рини Гус и командирът на Европейското въздушно транспортно командване генерал-майор Паскал Валентин.

От 11,00 часа АБВ ще даде пресконференция на следните теми: Преминаване на областни структури на партия "Български социалдемократи" към АБВ И създаване на младежки клубове на АБВ в област Пловдив.

Отново от 11 часа в зала "Тракия" на хотел "Рамада Пловдив Тримонциум" кметът на район "Централен" Райна Петрова ще открие заключителната пресконференция по реализирания проект "Живей пълноценно", схема за безвъзмездна финансова помощ "Помощ в дома".

Утре започва и изложението "ВКУСОВЕ ОТ ИТАЛИЯ - ЕВРОПЕЙСКИ ТУР - 2014". На площад Централен пловдивчани и гостите на града ще могат да се насладят на културните особености на всичките 20 области на Италия чрез традиционни хранителни продукти и напитки. Изложението е в продължение на 4 дни от 10.00 до 21.00 часа

Общински Съвет по Наркотични Вещества – Пловдив и Превантивно-Информационен Център организират концерт на доброволци от Младежки организации, млади таланти от гр. Пловдив и професионални изпълнители. Началният час е 18 часа, площад "Централен" срещу часовника на Централна поща.

От 19,30 часа в Дома на културата започва Фестивал на франкофонската песен "Златен ключ". Заповядайте!