Андреа се хвърли на Златка, след като Моника я заряза

Приятелки завинаги, написа певицата под снимката

Фолк певицата Андреа „удря“ на камък, що се отнася до приятелски взаимоотношения с жени. През годините доста се вписваха в на живота й, но малко се доказват във времето като предани. Оказва се, че плеймейтката Златка Райкова е единствената от миналото на изпълнителката, в която и до ден днешен не е загубила доверието си.

HotArena отдавна писа, че дружелюбните отношенията на Моника Валериева и Андреа са към своя край. Достоверни източници издадоха, че брюнетката хули блондинката, но въпреки това гаджето на Кубрат Пулев успя да преглътне временно обидата и й даде шанс.

Моделката обаче отново с нещо се издъни и изпълнителката тотално я отписа.

В Деня на приятелството двете разменяха в Инстаграм разни послания в профилите си, от рода на „По-добре с един приятел на пейка, отколкото с десет лицемери на една маса“.

Напоследък вярна на изпълнителката на „Най-добрата“ остана колежката й Анелия, която демонстрира добрите си намерения в колаж, в който включи русокоската към хората, които най-много обича.

Сега се оказа, че Андреа е успяла да запази някогашното си приятелство със Златка Райкова. Към дуото някога беше и Николета, но това е тема, която вече е дъвкана и изплюта.

„Приятелки завинаги“, заяви звездата на „Пайнер“ в Инстаграм, като прикачи снимка с плеймейтката.