ПловдивУтре: 25 юни

Мисия Пловдив

24-06-2014, 19:10

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето някои от по-важните събития в Пловдив утре

Точно в 10,00 часа в присъствието на кмета на Пловдив Иван Тотев започва монтажът на новата модерна детска площадка в градинката пред аптека "Марица". Дейностите са част от проекта за обновяване и разширяване на пешеходната зона в центъра на града.

В 11,30 часа в Дома на културата ще се проведе пресконференция, посветена на перспективите пред Гребен Канал Пловдив, възможности за развитие на масов спорт и предстоящи домакинства на международни спортни събития, както и ползите за икономиката и спорта в град Пловдив.

В 10,30 часа започва кръгла маса на тема "Две години Синя стая – постижения и предизвикателства" в Центъра за обществена подкрепа на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, Пловдив.

И още.

Драматичен театър Сливен гостува в Дома на културата с "Който трябва". Точно от 19 часа ви очаква една абсурдна комедия за това кои сме ние, как непрестанно се лутаме в търсене на ключа към щастието в лабиринт от страхове, спомени и мечти.

Белослава стартира своето турне от Пловдив. Певицата с кадифен глас излиза в 21 часа на летните сцени в Конюшните на царя. Заповядайте!