Нещата, които не можеш да намериш в интернет

Ще дойде време, в което всичко възможно, предлагано в света, ще бъде налично със задаване на въпрос на глас. С молба към машината. Дори тогава обаче, колкото и да е софистицирана технологията, ще продължи да ги има някои неща, които никой човек никога няма да може да открие в мрежата или в друг вид технологичен продукт, пише сп. "Обекти".

Това няма да спре хората да се опитват да ги открият, но ще бъде невъзможно.
Физическaта умора, след която човек става по-щастлив. Изтощението на тялото от бягането, планинарството, баскетболната игра, след което идва вълна от енергия и човек се пробужда. Никой геймър никога няма да се почувства толкова щастлив, колкото маратонеца.
Вдъхновение. Колкото и туитове да се публикуват, те не биха имали силата да променят животи, каквато имат книгите, пиесите, събитията или срещата с друг човек.
Любов. Определено има различни видове любов, но истинската човешка връзка – физическа и емоционална, е нещо различно. Тя просто е.
Себе си. Можем да си съставим списък с хиляди блогъри, които обещават да ни помогнат със съвети да станем по-щастливи, по-успешни, по-страстни, да почувстваме вътрешната си сила. Но, истината е, че всеки от нас може да открие тези неща реално само чрез лично изживяване. И чрез обективно взиране в огледалото.
Живот. Да имаме интернет личност не е равно на това да живеем. Всъщност, мрежата за мнозина е поредна зависимост, която ги разсейва от онова, което наистина има значение в живота им.