Бургаско сдружение набира дарения в помощ на Варна

От "Усмивка" до сега помагаха на деца с аутизъм, сега набират средства за пострадалите от наводнения

За пореден път една от най-активните неправителствени организации в региона ще набира средства. Този път те ще са насочени към пострадалите от наводненията във Варна и Добрич. Това съобщи председателката на сдружение „Усмивка” - Митка Георгиева.

По думите й, до момента всяка една кауза, зад която тя и членовете са застанали е имала успех и е сигурна, че милосърдните хора в Бургас са много за да се съберат достатъчно средства в помощ на нуждаещите се. На този етап от "Усмивка" са дарявали многократно средства за апаратура на бургаските здравни заведения, съдействали са и за помощ на родителиет на деца страдащи от Синдром на Даун. Набираха учебници и пособия за социално слаби деца, подпомагаха бежанците от Сирия.

Сега желаещите могат да дарят дрехи, одеяла, гумени ботуши, лопати, ръкавици, памперси, спално бельо, хавлии, санитарни материали, домакинска хартия , дезинфектанти, детски дрехи обувки и други средства на адреса гр. Бургас на ул. „Славянска” 4 от днес до 30 юни от 10.00 часа до 18.00 часа или да ги изпрати на адреса на Сдружение „Усмивка” – гр. Бургас, ул. „Славянска” 4
Желаещите могат да направите й парично дарение за бедстващите на сметката на Сдружение „УСМИВКА“:
Сдружение "Усмивка"- за кампанията ”Протегни ръка за помощ на хората в беда”
Банкова сметка: BG45PRCB92301036136512
Прокредитбанк
Повече информация може да намерите на GSM: 0887 395 403; тел:056/ 84 02 08