Зверство! Майка удуши бебето си и го скри в пералня

Имала 3 невръстни деца, родени без брак

31-годишна майка умъртви рожбата си, като първо я прободе два пъти с ножица, а после я удуши и я пъхна в пералнята.

Светлана Александрова от Пловдив извършила зверството на 4 януари, но МВР не съобщило за него. Сега случаят излиза наяве, тъй като прокуратурата внесе делото в съда, информира 24 часа.

Александрова имала 3 невръстни деца, родени без брак. Била безработна и през 2013 г. имала полови контакти с няколко мъже.

Забременяла и споделила това с Тодор Велков от Садово. Поискала му пари за аборт. Плодът обаче бил в напреднал стадий и лекарите отказали да го премахнат.
На 2 януари Александрова завела децата си на преглед в поликлиниката, а после се прибрала в дома си в жк “Тракия”. Почувствала силни контракции, отишла в тоалетната и родила момиченце. Грабнала ножица и пробола бебето в шията и в областта на гръдния кош, но в момент на просветление решила да не го доубива.
Изтичала до аптеката, купила памперси и шише сухо мляко. Нахранила бебето и на другия ден се обадила на Велков, молейки го да вземе детето и да го гледа в Садово. Той се съгласил, но когато решил да му смени памперса, видял раните. Притеснил се и върнал бебето на майката.

На 4 януари тя решила да остави пеленачето в родилен дом в Пловдив. Държала бебето, завито в одеяло. То се разплакало. Майката завила главичката и го стиснала силно за нослето и устата, при което пеленачето се задушило. Жената го пъхнала в платнена чанта и се прибрала с другите деца, които са на 5 и 6 г. Сложила трупчето в найлонов плик и го скрила в пералнята. Там то престояло цели 3 дни.

На 7 януари Александрова завела другите си хлапета на детска градина. Върнала се, взела мъртвото бебе и го отнесла на ул. “Крайречна” в “Столипиново”. Изкопала дупка и хвърлила детето. Отгоре сложила дървена черна плоскост и я затиснала с камък.

Междувременно съседи от Садово подали сигнал, че Велков отглежда новородено, което не е негово. Полицаи го разпитали, а той ги отвел при майката. Тя признала за убийството, а полицаите открили заровеното трупче на посоченото от нея място.
 Според прокуратурата няма данни жената да е психично болна, не е била пияна и дрогирана. Можела е да разбира и ръководи постъпките си. Сега тя е на свобода срещу подписка, за да гледа трите си деца.

“За съжаление, така се случи. Другите деца си ги отглеждам", заяви Александрова. “Не желая да се шуми по моя случай. Толкова време не се е разчуло, недейте”, разплака се тя. Била безработна и на делото щяла да се яви със служебен адвокат.