Бременната Златка Димитрова заряза Миро, отива на морето соло

Бременната Златка Димитрова, може и да е в напреднала бременност, но това не й попречи да се забавлява, както всяко лято. Плеймейтката духна за морето соло, зарязвайки бащата на детето си в София.Моделката решила, че има нужда да си почине от шума в столицата и да се порадва на лятото, край брега на морето. За жалост половинката й се оказал твърде зает с бизнес дела и я пратил сама при майка й. Под грижите на семейството си бременната Златка Димитрова ще прекара следващите месеци в Бургас.
От години фамилията на Златка държи къмпинг край морето. Така че плеймейтката ще съчетае полезното с приятното, помагайки на майка си там, пише snews.bg.
Щастливата моделка вече започна да се закръгля, но това не й пречи никак. Нещо повече — бременната Златка Димитрова е убедена, че ще влезе във форма с разходки по плажа, а и след като роди с много спорт ще си възстанови фигурата.
Не е тайна, че Златка има тайна рецепта, с която лесно сваля килограми. Пречистващия й режим я върна във форма и миналата зима, докато беше във „ВИП Брадър“
А междувременно ще се наслаждава на слънчевото лято и ще се радва на бременността си.