Баща изнасилвал дъщеря си пред очите на майка й

Животът

20-06-2014, 09:32

Снимка:

politikata.net

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

В Гърция: Мъжът пребивал системно съпругата си да не го издаде

Човешкият ум не може да асимилира трагедията, която се е разигравала в продължение на три години в една къща в гръцко планинско село на община Месиния в Пелопонес и и превръщала нощите на непълнолетно момиче в кошмар, пише БЛИЦ, цитирайки "Български новини".

Невръстната девойка е била изнасилвана систематично от баща си, албанец, още от 11-годишна и това ставало със знанието на майката и дори в нейно присъствие. Съпругата на изнасилвача била подлагана и на системен побой, за да не разкрива пред никой за адските сцени на насилие в злочестия дом.

До развръзката и ареста на изверга се стигнало, след като съседите алармирали полицията. Жената на изнасилвача постепенно започнала да доверява на съседите си за нередните неща, случващи се в дома и и това ги накарало да алармират властите.

15-годишната вече девойка била отведена от полицията и предадена на съдебни лекари и психолози, а бащата-изнасилвач е бил изправен пред съда, където той не показал и най-малко съжаление за зверствата, които е извършвал над малолетната си дъщеря.