20 юни: Бърза работа-срам за майстора

Хороскоп

20-06-2014, 00:28

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Близнаци, Луна в Овен

В четвъртък вероятно ще забележите промяна в настроенията и нагласите си. Не се изненадвайте! Меркурий току що премина през фокусната точка на Ретроградния си цикъл - долен съвпад със Слънцето, а Луната вече е в последната си четвърт. Всяко едно от тези астрологични събития, подсказват завършване на един цикъл и подготовка за нов. Затова днес можем да почувстваме как стари идеи и ситуации губят своята значимост за нас. Това ще породи известна нервност, тъй като все още ще ни липсват представите и информацията относно новите възможности, с които да заменим зейналата празнина. Въпреки това, някои нови хрумвания могат да се превърнат в предвестници на бъдещето. Да ги превръщаме в планове обаче, е все още твърде рано и дори безсмислено.Тяхната реализация едва ли ще срещне подкрепата на съдбата.

Принудителния престой и затрудненото развитите в делата ни, днес вече мое да породи нервност и припряност.Не си струва обаче да пришпорвате събитията, още по-малко пък да им влияете за да стимулирате развитието им. Сега е време да се огледаме назад, да ревизираме и оценим, ако може нещо да поправим, или да довършим онова, което вече сме започнали. Опитайте се да предвидите последствията от вашите постъпки и решения, преди да пристъпите към действие. Тъй като това ще се окаже нелека задача и последствията вероятно ще се окажат далеч от вашите представи, най-добре се въздържайте от необратими действия.

Работа и бизнес
За мнозина днес личната инициатива ще бъде съществен мотив за действия. Ще я поемаме със самоувереност и настойчивост, но това за жалост в повечето случаи съвсем няма да бъде достатъчно за да ни гарантира успех и професионално признание. Напротив, може да се превърне в спънка, особено когато се опитваме да наложим мнение и позиции. Въздържайте се от решения, касаещи дългосрочни проекти и инициативи. Те най-вероятно ще се развият непредсказуемо.

Здраве, хранене и красота
Настъпва неблагоприятен за здравето период в който следва да бъдем изключително внимателни при решения касаещи хирургически интервенции и лечение на остри възпалителни и инфекциозни заболявания.

Денят е свързан с кръвообръщението и е благоприятен за всякакви пречистващи процедури-най-вече на кръвта. Това ще ви гарантира сияйна кожа и здрава коса, както и намаляване на риска от натрупване на излишни килограми, появата на отоци и целулит.