ПловдивУтре: 20 юни

Виж какво ще се случва утре в Пловдив и региона

Над 200 артисти от 23 държави ще оживят повече от 30 пловдивски локации. Утре Капана ще се превърне в творческото сърце на града и символ на творческата индустрия. Тогава е стартът на Международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK. Инсталации с опаковки от лекарства, стан за съвременно бродиране, изложба от лампи, колекция от велосипеди, работилници за дизайн мислене, подвижен бар и кухня и концерт с любовни песна са част от събитията на феста.

Утре започва Средновековният панаир  в Асеновград. Събитието ще се проведе от 20 до 22 юни в местността „Св. Трифон“ – Асеновград. По време на панаира  всеки един посетител ще има възможността да усети аромата и чара на средните векове. Чрез „Живата история“ ще бъде пресъздадено ежедневието, бита, занаятите, снаряжението и въоръжението на средновековните люде по нашите земи в периода на Второто Българско царство.

В 18: 30 часа пък ще се състои семинар за метода Силва в ОУ "Алеко Константинов".
Методът е развитие на ума и контрол на стреса. Семинарът започва с едно духовно пречистване, което има за цел да се освободим от всички умствени боклуци. С всяко следващо упражнение се повишава концентрацията и можем по-дълго време да се задържаме върху положителни мисли и цели. Научаваме се и да се отпускаме контролирано навсякъде и по всяко време и да достигаме лесно и да се задържаме в това особено и гениално състояние – нивото Алфа на мозъка и по точно 10-те херца.