Слави пак закъса, не чува с дясното ухо

Пие силни антибиотици, за да спре инфекцията

Слави Трифонов имал възпаление и деформация на дясното ухо и от седмица насам почти не чувал с него. Той дори започнал да пие силни антибиотици, за да спре инфекцията в слуховия си орган. Нямало обаче как да се отърве от слушалката, която носи в ефир и която е причина за проблема му.
„Ухото му отдавна е деформирано заради слушалката, която носи по 3-4 часа дневно, а понякога и повече. Напоследък заради снимките на „Пеещи семейства" се налага да стои и по-дълго и постоянният звук в дясното му ухо е довел и до възпаление, което си е доста сериозно. Най-неприятното е, че почти не чува редакторите и затова напоследък прави гафове в сценария", обясняват подчинените на Трифонов, пише hotarena.
Освен това Слави отдавна има проблеми и с очите и трудно чете аутокюто, правейки често паузи и лапсуси. Той разчиташе именно на слушалката, за да му помагат зад кадър, но сега изгубил и слуха си и съвсем закъсал. „Лекарите са категорични, че му трябва почивка, за да се оправи ухото. Поне 2-3 седмици да го пази от шумове, но това е невъзможно, защото шоуто е в активен сезон и кой знае кога ще се излекува", обясняват още от екипа на "Шоуто на Слави".