Шокиращи твърдения за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие

Неизвестен мъж пребил и изнасилил Атанаска в стаята с детското телце, казват роднините

Близки на арестуваната за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие – Атанаска със скандални разкрития за зловещата случка. Сестрата и майката на задържаната – Северина и Светла Димитрови завиха пред ТВ7, че Атанаска е невинна и вече два месеца несправедливо стои зад решетките.

Още на 6-7-ия ден след трагедията обвинената в убийството се опитала да разкрие какво се е случило в злокобната нощ, но не е имало кой да я изслуша. Според близките й сега тя се е отказала от самопризнанията си, направени няколко часа след смъртта на детето.

Тогава тя заявила, че е умъртвила малката, защото била заплашена от истинския убиец – мъж на видима възраст между 30 и 35 години. Той я пребил, заплашил и дори изнасилил в стаята, където бил трупът на Алекс, обясниха Северина и Светла. По думите им мъжът е близък приятел на семейството на детето.

Първоначално нас не ни пускаха при Атанаска, затова не знаехме, че има нужда от лекар. Тя обаче е запазила неопровержимо доказателство в подкрепа на твърденията си. Ще го извадим, когато му дойде времето, допълниха майката и сестрата на обвинената за тежкото деяние.