ПловдивУтре: 19 юни

Мисия Пловдив

18-06-2014, 19:12

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ето по-важните събития в Пловдив утре

Точно в 10 часа в заседателната зала на общината ще започне награждаването на пловдивчани с най-добрите сърца. Специално жури вече определи носителите на приза "Най-добрият човек" за 2014 г. През месец април Община Пловдив, съвместно с Националния алианс на хората с редки болести и Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника, за трета поредна година проведе акцията "В търсене на най-добрия човек", чиято цел е да издири най-добрите пловдивчани.

В 10,30 часа РИОСВ – Пловдив кани на заключителна пресконференция, на която ще представи резултатите от изпълнението на дейностите по проекта "Възстановяване и поддържане на консервационно значими  хабитати - естествени равнинни, лонгозни гори и местообитания на видове, предмет на опазване в защитени зони "Трилистник" (BG 0000289), "Градинска гора" (BG 0000255) и защитена местност "Находище на блатно кокиче" с. Градина".

От 11 часа в Пресклуба на БТА в Пловдив ще се състои пресконференция на автора Никола Райков, който през 2013 г. създаде първата в света приказка-игра. Оттогава досега изданието претърпя три тиража, четири номинации и награди. Райков ще представи новата си книга, отново приказка-игра, но с два пъти повече приключения, тройно повече илюстрации, схеми и карти.

И още.

От 18 часа в Балабановата къща ще се проведе среща с най-модерния поет на днешен Истанбул - Тозан Алкан.