Професия: Златотърсачка!

Университетски курсове помагат на жените да намерят мъж-мечта

Курс за професионални златотърсачки дава съвети как се открива богат мъж. Включени са уроци по секс, разбирателство, щедрост, привлекателност и взаимоотношения.

Професионалната златотърсачка Карла Абона е пътувала навсякъде по света и е получавала най-различни скъпи подаръци от мъже, които не могат да устоят на нейната компания. Тя признава, че връзките невинаги вървят гладко, затова тя обединила силите си с нейния ментор богаташа Алан Шнайдер.

В Ню Йорк двамата създават специален университет, в който преподават натрупаните знания. Двойката преподава 5 ключови елемента от това да бъдеш добър богаташ с младо гадже или добра златотърсачка с богат любовник в курса "Секс, разбирателство, щедрост, привлекателност и взаимоотношения", пише vesti.bg.

В университета лекции изнасят и пластични хирурзи, експерти по финансите и по връзките. Те дават съвети за това как златотърсачките да изглеждат по-добре, докато богатият им любовник инвестира във външния им вид.

Карла започва да излиза с богати мъже, след като се разделя с момче без големи финансови възможности. Той носел за вечеря храна от ресторанти за бързо хранене, а остатъците трябвало да почисти Карла.

"Когато ме целуваше, оставяше трохи по цялото ми лице. Щом се отървах от него, влязох в интернет и започнах да проучвам. Много жени могат да си оказват подкрепа по този труден път. Искаме с нас да се отнасят добре, това е златният път, от който идва животът", казва Карла.