19 юни: Размисли и прозрения

Хороскоп

18-06-2014, 18:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Близнаци, Луна в Риби

Четвъртък за мнозина ще се окаже най-щастливия и успешен ден, не само през тази седмица но и за целия месец. Живота ще тече с лекота, общуването ще бъде съпроводено с дълбоко разбиране и сърдечност, делата ще се увенчаят с успех, а някои от тях ще се превърнат във фундамент за бъдещи постижения и увеличаване на благосъстоянието ни. Не пестете усилия, бъдете отворени към всичко, което съдбата ви предоставя днес, приемайте и отдавайте от себе си с благодарност и от сърце. Великодушието и съпричастността проявени сега, са инвестиция в бъдещето.

Срещите и разговорите които провеждаме днес, могат да ни изглеждат леки ненатрапчиви, но те със сигурност ще ни предоставят информация откриваща широки полета за размисъл. Тя може да дойде при вас и под формата на лични прозрения и внезапни хрумвания, разкриващи ни една нова, изцяло различна гледна точка, позволяваща ни да прозрем грешките от миналото, а от там и да променим плановете и намеренията си за бъдещето. Нищо което се случва днес обаче, не е изисква спешни мерки. Дайте си достатъчно време да го осъзнаете и обмислите. Идеите трябва да узреят, мислите да изкристализират, а възможностите да бъдат проучени и обективно оценени.

Работа и бизнес
Денят е изключително благоприятен за творчески и съзидателни дейности, от което в максимална степен, надявам се ще съумеят да се възползват онези, които се занимават професионално с изкуство, разпространение и продажба на идеи и мечти. Що се отнася до по деловите дейности по-добре отложете важните дела за друг ден. В много ситуации ще липсват необходимите сили , енергия и концентрация, а разсеяността и прибързаността могат да станат причина за допускане на груби, дори фатални грешки.

Здраве, хранене и красота
Разходете се край естествен водоизточник, по възможност се изкъпете в жива, течаща вода. Водата днес има удивителните свойства да пречиства тялото на всички нива. Много стимулиращо въздействие върху кожата и целия организъм ще имат контрастните душове.
Днес успешни ще бъдат всички грижи за красотата и здравето ви. Смело можете да прекарате целия ден в салон за красота. Поухажвайте кожата с подхранващи маски. Промяната във външният вид днес носи успех и благополучие.