18 юни: Да бъдем щедри, благодарни и великодушни

Хороскоп

17-06-2014, 19:00

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата 16 - 22 юни: Надежди и поуки

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце в Близнаци, Луна в Риби

Спокойствие, съзерцание, стремеж към физически и душевен комфорт, както и копнеж за съкровена близост ще се превърнат във фокусните точи на ежедневието ни през следващите два дни. Ще бъдем далеч по-състрадателни и емпатични от обикновено и ще разгърнем способностите си да се разбираме без думи, което ще създаде изключително благоприятна атмосфера за укрепване на взаимоотношения от всякакво естество.

Полезно би било днес да се разходите по магазините и да се огледате за онези покупки, които биха направили живота ви по-лек и приятен. Вслушайте се в интуицията си, тя ще ви помогне да направите правилен избор. На нея ще можем да разчитаме всъщност във всяка една ситуация, особено когато ни подсказва възможност да  се избавим от стари, нерешени до момента проблеми. Възможно е да се нуждаете от нечия помощ и съчувствие - сега е момента да ги потърсите. А също и да отговорите на отправени към вас молби, или в случай, че имате възможност да окажете помощ и подкрепа. Бъдете съпричастни, не подминавайте "покана" да облекчите нечий товар, да утешите някого или просто да направите света по-добър. Направете го безусловно, без да щадите сили и ресурси. Опитайте се, да се поставите в служба на околните, да защитите общите интереси,  дори те де противоречат на вашите намерения. Вселената няма да се забави да ви възнагради за направеното добро, а щедростта и може да надмине най-смелите ви очаквания. А в случай, че получите неочаквана помощ, не забравяйте да благодарите!

Работа и бизнес
Спокойното и седативно състояние може би няма да има стимулиращ ефект върху деловата активност, но ще осигури идеални условия за самостоятелна творческа работа и успешни преговори.  Рационалните съждения и логичната преценка на фактите едва ли ще ви водят във вярната посока, тай като и преценката и фактите могат да се окажат невярни и изкривени. Разчитайте на проницателността и интуицията си.

Здраве, хранене и красота
Периодът е изключително благоприятен за медитативни и енергийни практики с цел балансиране и укрепване на психическото и физическото здраве. Уникален момент за водолечение, особено ако имате възможност днес и утре да се изкъпете в естествен водоизточник. Водата има изключително мощни пречистващи свойства. Сега е момента също да стартирате пречистваща процедура и хранителен режим, целящи да освободят организма от токсини шлаки и замърсявания. Не забравяйте да почистите и кожата в дълбочина.