На нас ще ни се наложи да управляваме

Борисов: Повече от един милион пъти сме искали оставка, но те не я дават

За разлика от другите, на нас ще ни се наложи да управляваме. Това каза в интервю за предаването на Нова телевизия „Здравей, България” Бойко Борисов – лидер на ПП ГЕРБ. „Нямам отношения нито с Пеевски, нито с Василев. Не ме интересува в какви отношения са двамата, а каква е неустойката по "Южен поток", допълни той.  

За разлика от другите, на нас ще ни се наложи да управляваме, и ако тя е 10%, което прави 380 млн. евро, от къде ще ги вземе бюджетът”, попита Борисов.
На въпрос дали има сближаване на медиите на Делян Пеевски с ГЕРБ, лидерът на ПП ГЕРБ заяви, че никога не е определял на коя медия кога и какво да пише за него.

Ако има трима души, които са подготвили убийство на депутат, на евродепутат, може ли да ги пуснат за един ден? Като няма доказателства, да не ги арестуват, коментира Борисов. Нямам отношения нито с единия, нито с другия, категоричен бе той.

„Ние сме за избори. До този момент нито една партия не ми се е обадила да говорим по темата „Избори", каза Борисов и допълни: Държавата е в колапс и няма шанс да се оправи. По думите му няма смисъл и от КСНС, тъй като: "Повече от един милион пъти сме искали оставка, но те не я дават".

Вчера журналистът Иво Инджев заяви, че Пеевски е посъветвал Борисов да подаде оставка. На това лидерът на ГЕРБ днес отговори: „Това може само идиот да го каже" и посъветва журналиста вече да не се казва Иво Инджев, а да си казва агентурното име. Това не е просто лъжа, а преднамерено казано нещо, с цел да обслужи други партии, допълни в телефонен разговор Бойко Борисов.