Орлин не остана длъжен на Яна-заби танцьорка

Изпълнителят Орлин Павлов изглежда също не си губи времето, докато бившата му половинка Яна се сдоби със семейство

Хубавецът постоянно пътува из страната заради професионални ангажименти. Вероятно това е една от причините да не се захваща с по-сериозни отношения с някоя госпожица. От близкия му кръг обаче смятат, че по-скоро плейбойският му нрав е причина той все още да не е готов за връзка. Това обаче изобщо не му пречи да се забавлява, пише Lifestyle.

Наши източници разбраха, че певецът се е залюбил с хубавица от Бургас, която работи във вървежно тамошно заведение. Наскоро гласовитият Орлин имал участие там и пред погледите на всички двамата си разменили доста страстни ласки и целувки, което хвърлило в смут присъстващите. Това обаче не притеснило ‘'двете гълъбчета'' и те продължили да се радват един на друг, пише Lifestyle.

Щастливката споделила, че от известно време двамата имат интимни отношения. Момичето се занимава с хореография и танци, а понякога работи като хостеса във въпросното заведение в Бургас, където Павлов е имал участие.

Освен това вчера двамата са били засечени в известно бургаско кафе да си гугукат влюбено, но според източници Орлин изобщо няма сериозни намерения към девойката, а по-скоро всичко е на базата на сексуално привличане.

Дали обаче нещата ще се променят и Орлин скоро също ще свие любовно гнездо, както направи Яна, предстои да разберем.