Мъж търси загубения си брат близнак

Момче от столицата търси своя брат близнак. 33-годишният Петър издирва Павел, с който са родени през лятото на 1981-ва година

„На шестия ден един от лекарите посещава майка ми и й казва, че едното дете умира, съответно другото е в критично състояние и ще се борят за живота на едното дете", разказва Петър, пише standartnews.com.

Майката бива изписана от родилното с едно бебе, а медиците не показват тялото на починалото на нея и съпругът й. Хората получават два акта за раждане, но не и смъртен акт за починалото новородено. Петър разбрал за своя брат в първи клас. Тогава майка му споделя, че има съмнения за това, че момчето е живо, дадено на чужди хора.
През годините майката се опитвала да намери следа от сина си и един ден го видяла в тролей на моста "Чавдар" в София. Първоначално се стъписала и се обърнала към него с името Петър, защото помислила, че сина й, който оставила вкъщи, е излязъл навън. Детето срещу нея обаче не отговорило и се преместило на друго място смутено. Жената била втрещена и след този случай опитала да пътува със същия транспорт по времето, когато срещнала "починалия" си син. Повече обаче не го срещнала.
Петър е категоричен, че брат му е жив. Споделя, че често изпитва силна връзка с него и е готов на всичко, за да го намери.