Биляна отряза Сираков, хвърли се на Благой Георгиев

Сватба май няма да има

Христо Сираков и танцьорката Биляна, които щяха да се женят, вече не са заедно.
„Истина е, че не сме заедно. Няма да я бъде с нея“, споделя 100-те манекенки. От дни витае слухът, че двойката се е пръснала, но пък членовете й упорито отричаха и напук на зложелателите казваха, че въпреки всичко сватба ще има. Всички им вярвахме, докато не изплуваха палави снимки на Биляна и футболиста Благой Георгиев. На тях брюнетката танцува на Джийзъса предизвикателно, отърквайки се в неговото тяло.
А все пак Благо е познат като един от най-големите кръшкачи в родния елит, пише в. "България Днес". „Истината е, че се сдърпахме малко преди да се появят снимките, но след тях на момента се скарах жестоко с нея. Предполагам, че ги е направила, за да ме дразни“, споделя още Сираков. Бизнесменът не знае как ще се развият отношенията му занапред с Биляна, но твърди, че засега са разделени и всичко между тях е приключило.
„Не мога да кажа дали Биляна сега е с Благой. Не съм наясно какво има между тях. Това само тя може да каже“, допълва 100-те манекенки. Преди да се „заиграе“ с Христо, Биляна е споделяла в свои интервюта, че единственият футболист, който харесва, е Благой Георгиев и ако я покани би излязла с него на вечеря.