Стрелецът от София е 57-годишен бизнесмен

Крими

16-06-2014, 07:50

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стрелба в центъра на София!

Пламен Бонев се изнервил от несполуки в работата и агресивните арабски съседи

 

Разкрита беше самоличността на стрелеца, който предизвика среднощен екшън в центъра на столицата.
Това е 57-годишният Пламен Бонев, който откри огън от балкона на жилището си на ул. "Цар Симеон". При стрелбата е бил ранен един човек от арабски произход. По информация на "Пирогов" мъжът се е отървал с лека драскотина.

След стрелбата Бонев се барикадира в дома си, а час по-късно се предава на органите на реда. Разследващите все още изясняват обстоятелствата около инцидента. Синът на Пламен, Ненко Бонев, заяви за tv7, че криза в семейния безнес е най-вероятната причина бащата да се изнерви и да открие стрелба по шумните съседи.

По разказа на сина, около 21 часа Пламен Бонев чува шум пред дома си. Излиза да види какво се случва. Вижда група араби, които целят къщата с камъни. Той им прави забележка и се прибира.

Малко след това синът му Ненко се връща от работа и звъни на баща си да излезе, защото полицията е отцепила района. Пламен Бонев слиза. Пристига и линейка, защото е вдигнал кръвно.
Преди няколко дни Столична община спира маршрутната линия , която фирмата на Пламен е обслужвала.

В района живеят много араби, които са шумни и вечер създават проблеми на съседите. Но досега не се е стигало до саморазправа.

По разказа на сина на стрелеца в един апартамент живеят над 30 души, които през деня спят, а вечер стават агресивни. Апартаментът често е посещаван и от проститутки. Адвокатът на Бонев е категоричен, че клиентът му не е агресивен.

Пламен Бонев има и дъщеря, която живее в САЩ. Никой от близките му не може да повярва, че той би посегнал и наранил човек.