Разкриха коя е новата приятелка на Мик Джагър

Само 6 дни след запознанството на Джагър с балерина, приятелката му се самоубива

Британски медии установиха коя е новата дама до лидера на рок групата „Ролинг стоунс". Оказа се, че това е 27-годишната американска балерина Мелани Хамрик, съобщи Sunday Mirror. Преди седмица се появиха първите снимки на двойката, направени в един цюрихски ресторант. Тогава обаче никой не откри самоличността на младата жена, като основните предположения бяха, че тя е служителка в местна компания, пише Lifestyle.

Британските журналисти обаче направиха разследване и установиха името на новата приятелка на Джагър. Разбра се, че двамата са се запознали през март тази година по време на турнето на „Ролинг стоунс" в Токио.

Мелани Хамрик танцува в Театъра на американския балет и била в японската столица на гастроли с трупата си. Тя присъствала на концерта на рок групата на Джагър и после се срещнала с изпълнителите и така се запознала в рок динозавъра.

Предишната приятелка на Мик Джагър - 49-годишната дизайнерка Лорън Скот завърши живота си със самоубийство на 17 март, само шест дни след запознанството на балерината и музикантът. Не е известно дали тя е знаела за срещата на двамата преди да сложи край на живота си заради дългове.